Nieuws

‘Wilkshire baalde flink van plaats op de bank’

on

Fred Rutten deed voor de winterstop veelvuldig een beroep op Luke Wilkshire, rechts achterin. De Australische vleugelverdediger kwam in veertien van de zeventien wedstrijden in actie en haalde in de regel op z’n minst een voldoende. In de eerste wedstrijd na de winterstop, vorig weekend tegen FC Twente, werd Wilkshire echter achterwege gelaten.

Trainer Rutten opteerde voor Khalid Boulahrouz op de flank. Dat viel niet in goede aarde bij Wilkshire, volgens Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond. De presentator van de regionale radio- en televisiezender, doorgaans goed ingevoerd wat betreft de actualiteit bij Feyenoord, zegt dat Wilkshire flink de balen had van zijn plaats op de bank.

“Ik kwam Wilkshire ’s avonds bij toeval tegen in een Rotterdams restaurant, maar die was niet blij. Not amused, zullen we maar zeggen”, aldus Stouten. Geert den Ouden, die te gast was tijdens het programma FC Rijnmond, zei dat hij opkeek van het besluit van Rutten om met Boulahrouz te beginnen. “Niet dat hij het heel slecht deed, hoor, maar ik ben wel echt een fan van Wilkshire.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8019.PNG

You must be logged in to post a comment Login