Nieuws

“Wildschut ziet zichzelf bij Feyenoord spelen”

on

Als geboren Amsterdammer liet Yanic Wildschut zich een jaar geleden nog ontvallen dat hij nooit voor Feyenoord zou willen uitkomen. Inmiddels denkt de 21-jarige aanvaller van VVV-Venlo daar echter anders over. De international van Jong Oranje sluit een overgang naar Rotterdam niet uit.

Wildschut benadrukt overigens dat er geen interesse is en dat hij zich voorlopig richt op VVV. “Of ik klaar ben voor de volgende stap zal moeten blijken”, vertelt de rappe buitenspeler aan Omroep Venray. Een transfer naar Feyenoord afzeggen zou hij echter niet meer zo snel doen. “dat heb ik toen in het begin gezegd vorig jaar. Je komt toch uit Amsterdam”, verklaart Wildschut zijn uitspraken van weleer.

“Maar ik heb in De Kuip gespeeld, ook met Jong Oranje, en het is wel echt een mooie club. Ik ben echt van mening veranderd”, lijkt de vleugelspits openlijk te solliciteren naar een overstap naar Feyenoord. “Misschien zouden de mensen thuis er niet blij mee zijn. Maar als ik voor Feyenoord zou kunnen spelen, zou ik het denk ik ook gewoon doen. Al is het voorlopig niet aan de orde, dus ik zie het wel”, laat Wildschut weten.

Bron: Voetbalzone.nl

You must be logged in to post a comment Login