Nieuws

Wijnaldum: “Helaas blijven Feyenoord-supporters opmerkingen maken”

on

Georginio Wijnaldum is tevreden met zijn huidige spel. De middenvelder van PSV scoorde na de winterstop al zeven keer. Daarmee snoerde hij de critici, die zeiden dat de Rotterdammer te weinig doelpunten maakte, de mond. “Maar kritiek is er altijd, dat is niet anders. Ik ben eraan gewend.”

Vooral in de eerste seizoenshelft was er veel kritiek op zijn spel. Wijnaldum erkent dat hij in het nieuwe jaar beter voetbalt. “Ik speel beter dan voor de winterstop. Ik heb nu ook het geluk dat de ballen er wel ingaan”, vertelde hij tegenover RTV Rijnmond. Over de titelrace was de rechtspoot helder.

“Wij moeten onze wedstrijden winnen om kampioen te worden. Het heeft geen nut om naar andere wedstrijden te kijken, want daar heb je toch geen invloed op. De titel leeft overal: in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en ik denk ook in Arnhem.”

Ook zijn voormalig werkgever Feyenoord is dus een concurrent om de titel. Enkele Rotterdammers zijn nog altijd boos vanwege zijn overstap naar PSV. “Er zijn nog steeds supporters die met opmerkingen komen. Echt pijn doet het niet meer, want ik ben er inmiddels aan gewend. Het is jammer, maar het is niet anders.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login