Nieuws

Wijnaldum: “Er zijn dingen gebeurd waardoor ik weg moest”

on

De overstap van Feyenoord naar PSV heeft Georginio Wijnaldum de nodige problemen opgeleverd met fans van de Rotterdammers. De middenvelder annex aanvaller werd deze transfer niet in dank afgenomen. Spijt heeft hij echter nooit gehad van zijn overgang naar Eindhoven.

“Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn overstap. Mensen zeggen: Haha, hij is geen kampioen geworden. Klopt. En het klopt ook dat Feyenoord zich in de afgelopen twee jaar sterk heeft ontwikkeld. Maar weet je, ik wist dat Feyenoord zulke stappen zou gaan zetten, ik herkende het talent echt wel, maar alles heeft een reden, dus ook mijn vertrek. Ik hoefde niet per se weg bij Feyenoord, maar er zijn dingen gebeurd waardoor ik wel móést”, zo laat Wijnaldum weten in gesprek met Voetbal International.

“Was ik heel erg teleurgesteld over, want vanaf het ene op het andere moment moest ik wisselen van gevoel. Kon ik niet anders dan een andere keuze maken. Ik kan niet vertellen wát er is gebeurd, dat zit te diep, maar ooit komt de dag dat ik het wel ga doen. Ik wil er mee zeggen dat ik honderd procent vertrouw op wat mijn gevoel me ingeeft. Als dat gevoel zegt dat ik moet blijven, blijf ik. Maar zegt dat gevoel dat ik moet gaan, dan ga ik.”

Het toppunt was toen een supporter van Feyenoord het mobiele nummer van Wijnaldum op het internet plaatste. “Een tijd lang had ik nog contact met Fred Rutten, totdat een supporter van Feyenoord mijn mobiele nummer op het internet zette. Werd ik om de haverklap gebeld door mensen die me van alles toewensten, vooral negativiteit. Ik had eerder van nummer kunnen veranderen, maar dat wilde ik ook niet”, zegt de Jong Oranje-international.

“Ik had dat telefoonnummer al heel lang, maar het werd steeds erger, dus heb ik toch maar een ander nummer aangevraagd, met als gevolg dat ik nummers kwijtraakte en een aantal mensen dat van mij ook niet meer had. Zo gaan die dingen.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login