Nieuws

Westerman: ‘Ik denk dat ze de supporters expres dwars zitten met die catering’ 

on

Koert Westerman was afgelopen weekend tijdens de KNVB-bekerfinale op bezoek in De Kuip. De journalist was echter niet heel tevreden over de service in het stadion van de Rotterdammers, zo bleek wel uit zijn woorden in een nieuwe aflevering van De Betweters.

.
“Ik was er dus gewoon bij. Het was leuk joh, wat een feest. Je moet er wel 3 uur van tevoren zijn, maar het was echt super”, aldus Westerman, die wel het een en ander het op te merken wat betreft het stadion. “Het begint er al mee dat heel veel mensen vergeten om beneden muntjes te halen. Die komen daar boven achter nadat ze al in de rij hebben gestaan, dat ze terug moeten keren. Dan moeten ze dus twee keer in de rij.”

.

“Vervolgens staat daar één werkstudent en die staat uit te serveren. Duurt even. Dan ben je aan de beurt, dan bestel je een broodje kroket en een broodje frikadel. Het broodje is bevroren en de frikadel is echt koud. Als je naar de wc wilt, dat is gewoon te goor voor woorden. Ik denk dat ze het expres doen. Ik denk dat ze de supporters ongelooflijk lopen dwars te zitten met die kutcatering, dat iedereen zegt: ‘Alsjeblieft, een nieuw stadion’. Dubbele agenda”, aldus de harde woorden van Westerman, die de frietjes overigens wel lekker vond.

.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login