Nieuws

Werkzaamheden rond Sportcomplex Varkenoord

on

Het realiseren van de sportcampus is al aardig op weg. Het nieuwe Sportcomplex Olympia met het clubverzamelgebouw is al volop in gebruik en onlangs is het voormalig Clara ziekenhuis volledig gesloopt. Op de locatie van het Clara ziekenhuis worden nieuwe sportvelden aangelegd en wordt de buitenruimte opnieuw ingericht. Langs de Olympiaweg wordt de nieuwe accommodatie van de Feyenoord Academy en de Sportclub Feyenoord gerealiseerd. Vanaf deze week starten daarvoor diverse werkzaamheden.

Planning werkzaamheden

Ter voorbereiding van de aanleg van de nieuwe buitenruimte vinden er van 26 februari t/m ongeveer 16 maart rooiwerkzaamheden van bomen en bosplantsoen plaats. Het slooppuin van het Clara ziekenhuis wordt t/m 28 februari verwijderd en afgevoerd. Vervolgens kan er gestart worden met het bouwrijp maken van de grond. Het bouwrijp maken bestaat uit het aanvullen en ophogen van de grond, het voorbelasten van de grond en het ontgraven van de bouwkuip voor de nieuwbouw van het clubgebouw voor jeugd en amateurs van Feyenoord. Deze werkzaamheden zijn gepland tussen 1 maart en 30 maart 2018.

Overlast en meer informatie

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar kunnen geluidsoverlast opleveren. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Stadionpark? Kijk dan op www.stadionpark-rotterdam.nl en/of meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Volg ons op Twitter @Stadionpark010 of like ons op Facebook @Stadionpark.

Bron: FeyenoordAcademy.nl

You must be logged in to post a comment Login