Nieuws

Wehrmann: “Wij willen echt verder komen in Europa en gaan daar alles aan doen”

on

Vlak na zijn definitieve overstap van Feyenoord naar de Zwitserse club FC Luzern koppelt het lot de twee clubs aan elkaar in de voorronde van de Conference League. Het wordt een bijzondere wedstrijd voor Jordy Wehrmann, de middenvelder die deze overstap maakte.

Vorig seizoen speelde Wehrmann ook al voor Luzern. Hij won de beker van Zwitserland, scoorde zelfs in de bekerfinale en hielp de club zo aan een felbegeerd ticket Europees voetbal. In de competitie werd Luzern vijfde. Al toen deze loting lonkte, hoopte Wehrmann op een snel weerzien met zijn oude club, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. “Ik belde meteen mijn vader op.”

Wehrmann vervolgt: “Wij hebben een ploeg die heel veel energie in een wedstrijd legt. Maar naast strijd willen wij ook voetballen, onze trainer is daar wel anders in dan andere coaches in Zwitserland. Wij willen echt verder komen in Europa en gaan daar alles aan doen.”

En de hamvraag. Gaat hij ook spelen tegen zijn (oude) liefde? “Ik ben fit. Maar de trainer maakt de opstelling,” antwoordt Wehrmann diplomatiek. Maar hij is duidelijk. Áls hij speelt – laat staan áls hij scoort – dan juicht hij nu voor Luzern. Ondanks de liefde voor Feyenoord.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply