Nieuws

Wedstrijdverslagen Jeugdelftallen

on

Feyenoord Onder 17 heeft een mooie week passend afgesloten. Het team dat zich midweeks plaatste voor de finale van het bekertoernooi boekte zaterdag ook een zege in de competitie. De leeftijdsgenoten van N.E.C. werden met 1-0 verslagen. Onder 16 pakte een punt tegen PEC Zwolle Onder 17.


Onder 17 klopt N.E.C. op Varkenoord

Feyenoord Onder 17 heeft zaterdag een mooie week op een goede manier afgesloten. De ploeg van Feyenoord Academy, die zich eerder deze week kwalificeerde voor de finale van het bekertoernooi, versloeg op eigen veld de leeftijdsgenoten van N.E.C. met 1-0.

Het team van trainer Melvin Boel kwam snel op voorsprong. Mirac Akdeniz, die in tegenstelling tot bij de gewonnen halve finale tegen PSV in de basisopstelling startte, zette zijn ploeg na een kleine twintig minuten spelen op 1-0. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft had de ploeg nog een aantal mogelijkheden om de score te vergroten. Noah Naujoks (over) en James Andrew Dunning (naast) waren met schoten dichtbij, maar kregen de bal niet achter doelman Robin Roefs. In de slotfase hield Feyenoord Onder 17-doelman Tein Toost zijn ploeg op de been door een kopbal knap uit zijn doel te houden.

Feyenoord Onder 17 – N.E.C. Onder 17 1-0
Scoreverloop:
19’ 1-0 Akdeniz

Opstelling Feyenoord Onder 17: Troost; Van der Sloot, Owusu, Van der Zeeuw, Esajas; Zitman, Naujoks, Oulad M’Hand (52’ Knoll); Ben-David dos Santos (65’ Dunning), Berete, Akdeniz (57’ Omgba).

Foto’s: Pieter Naujoks


Koploper Feyenoord Onder 16 niet langs PEC Zwolle 

Feyenoord Onder 16 is er zaterdag niet in geslaagd om de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle te winnen. De wedstrijd tegen het Onder 17-team van de club uit Zwolle eindigde in 1-1.

Vroeg in de wedstrijd kwam Feyenoord Onder 16 op voorsprong in het MAC3PARK Stadion. Sem Valk was de doelpuntenmaker: 0-1. Het team van trainer Dennis te Braak leek op weg naar een overwinning, totdat PEC Zwolle Onder 17 in de slotfase op gelijke hoogte kwam.

Ondanks de remise blijft het Onder 16-team van Feyenoord Academy koploper. De voorsprong op nummer twee Vitesse Onder 16 is vijf punten.

PEC Zwolle Onder 16 – Feyenoord Onder 16 1-1
Scoreverloop:
12’ 0-1 Valk
79’ 1-1

Opstelling Feyenoord Onder 16: Pak; Van Veldhoven, Zouan, Baars, Van der Veldt; Hartjes, ’t Zand, Hokke; Valk, El Moussaoui (73’ Houwelingen), Christoffel (77’ Bogarde).

Bron: Feyenoordacademy.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login