Nieuws

Wedstrijdpakketten beschikbaar voor Feyenoord – Ajax

on

De reguliere kaarten voor Feyenoord – Ajax zijn uitverkocht. Er zijn nu alleen nog Feyenoord Wedstrijdpakketten verkrijgbaar voor de Klassieker op zondag 27 januari (14:30 uur) voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. Komende woensdag krijgen overige supporters de kans om een Wedstrijdpakket te kopen of via Ticket Exchange een kaart te bemachtigen. 

Steun
Tijdens de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes – die zaterdag (vandaag) om 09:00 uur van start ging – werden alle kaarten razendsnel verkocht. Veel steun dus voor Feyenoord tijdens de Klassieker in De Kuip!

Wedstrijdpakket
Voor de supporters die in de voorrangsperiode een kaart konden kopen zijn er momenteel nog Feyenoord Wedstrijdpakketten beschikbaar. Dit pakket bestaat behalve uit een wedstrijdkaart ook uit een rondleiding met een bezoek aan onder meer het Feyenoord Museum. Meer weten of direct bestellen? Klik dan hier.

Ticket Exchange
Vanaf woensdag 9 januari, 18:00 uur gaan de Wedstrijdpakketten ook voor overige supporters in de verkoop. Zij kunnen vanaf dat moment ook kaarten proberen te bemachtigen via Feyenoord Ticket Exchange. Seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn Feyenoord – Ajax te bezoeken, kunnen hun kaart daar aanbieden en zo hun medesupporters in staat stellen alsnog naar de wedstrijd te gaan.

Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten en alle bijbehorende informatie hierover op Feyenoord.nl/TicketExchange.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login