Nieuws

Wedstrijd Feyenoord – Fc Twente ‘uitverkocht’

on

Het claimen van kaarten voor Feyenoord – FC Twente is sinds de start woensdagavond zo hard gegaan dat de eerste thuiswedstrijd ‘uitverkocht’ is. Bij de wedstrijd op zondag 20 september mogen in totaal bijna 13.000 supporters aanwezig zijn.

Seizoenkaarthouders kunnen sinds woensdagavond een kaart claimen voor FC Twente-thuis, de eerste officiële wedstrijd van Feyenoord in De Kuip sinds 8 maart jl. De club is blij dat velen van hen direct van die mogelijkheid gebruik hebben gemaakt en kijkt ernaar uit om hen eindelijk weer in het stadion te mogen begroeten.

De wedstrijd tegen FC Twente wordt als serie aangeboden met de twee daaropvolgende thuisduels, om zodoende iedere seizoenkaarthouder de garantie te bieden dat hij/zij tenminste één van de drie wedstrijden kan bezoeken. Het gaat hierbij om ADO Den Haag-thuis (zondag 27 september) en de derby tegen Sparta Rotterdam (zondag 18 oktober).

De claimperiode voor deze wedstrijden start op respectievelijk zaterdag 5 en maandag 7 september voor seizoenkaarthouders die geen kaart hebben geclaimd voor Feyenoord – FC Twente. Wil je als seizoenkaarthouder graag weer naar De Kuip? Bekijk dan hier alle informatie over het claimen van een kaart voor de komende thuiswedstrijden.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login