Nieuws

‘We kunnen zomaar twee, drie of vier spelers verliezen’

on

Na afloop van vorig seizoen stonden er al diverse Feyenoorders in de belangstelling van Europese topclubs en dat zal door de prestaties van Oranje op het WK niet anders worden. Directeur Martin van Geel van Feyenoord verwacht dat hij het de komende periode bijzonder druk gaat krijgen. Van Geel denkt nog niet aan het financiële plaatje.

“De kans dat er aan spelers van Feyenoord getrokken wordt, is heel groot”, laat Van Geel weten in De Verlenging. Alle Oranje-spelers op het WK (Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Jordy Clasie, Daryl Janmaat en Terence Kongolo) hebben doorlopende contracten, dus Van Geel hoeft zich geen zorgen te maken dat spelers zomaar de deur uitwandelen. “Het wordt nog spannend, ik denk dat er nog veel gaat gebeuren bij ons.”

“We kunnen zomaar twee, drie of vier spelers verliezen”, bekent Van Geel. “Daar moeten we op reageren door spelers aan te trekken of van onderuit de jeugdopleiding klaar te stomen.” Een doelstelling kan Van Geel, door de onzekerheid in de selectie, ook nog niet geven. Wel wordt de doelstelling ‘ambitieus’. “In ieder geval Europees voetbal, dat is duidelijk.”

Bron: Soccernews.nl

20140626-170123-61283784.jpg

20140626-170124-61284293.jpg

You must be logged in to post a comment Login