Feyenoordinbeeld

‘We hadden 10.000 kaarten aan Fenerbahçe kunnen verkopen’

on

De wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe leeft niet alleen in Rotterdam. Ook bij de tegenstander wordt reikhalzend uitgekeken naar de beslissende clash in de groepsfase van de Europa League..

Bij Fenerium, een Fenerbahçe-fanshop in Rotterdam, staat de telefoon roodgloeiend. “De telefoon rinkelt voortdurend. Het is echt een gekkenhuis. Er komen zelfs telefoontjes uit België en Duitsland van fans die bij de wedstrijd willen zijn”, zegt eigenaresse Sercan Arslan in het Algemeen Dagblad. “Maar we hebben helemaal geen kaartjes. Ja, voor onszelf. Maar die verkopen we natuurlijk niet.”

.

Omdat Feyenoord dit seizoen minder mensen toelaat in de groepsfase, mogen er ook minder uitfans naar binnen. Daardoor zijn er 1200 kaarten voor Fenerbahçe-fans. “Maar we hadden er zeker 10.000 kunnen verkopen. Ook in omringende landen als Duitsland en België, of nog verder”, aldus Ferhan Basaran, woordvoerder van de officiële vereniging Fenerbahçe Nederland.

.

De selectie van Fenerbahçe komt woensdag om 13.00 uur aan op Rotterdam Airport en slaapt vannacht in een hotel in het centrum van de stad.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login