Feyenoordinbeeld

‘Watford denkt aan terughalen Berghuis in winterstop’

on

Een winterse tegenvaller dreigt voor Feyenoord. Steven Berghuis wordt in januari mogelijk teruggeroepen door Watford, dat hem dit seizoen uitleent aan de Rotterdamse club.
Walter Mazzarri, manager van Watford, schermt met het idee om Berghuis terug te halen naar Londen. De reden: hij moet met Nordin Amrabat en Adlene Guedioura twee vleugelaanvallers missen door de Afrika Cup. Berghuis is in beeld om de absentie van het tweetal te overbruggen. Of die optie überhaupt in de huurovereenkomst tussen Feyenoord en Watford staat, is onbekend.

.

“Ik ben heel blij dat Steven het zo goed doet in een andere competitie, ook al is die van een ander niveau dan de Premier League”, verwijst Mazzarri op een persconferentie naar de Eredivisie. “Of hij terugkeert? Ik ga praten met de clubleiding en dan zien we wel wat we gaan doen. We hebben veel opties in januari.”

.

Berghuis staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Watford, dat hem voor ruim zes miljoen euro overnam van AZ. Het debuutseizoen van de aanvaller (25) liep uit op een teleurstelling. Berghuis speelde in de eerste seizoenshelft dertien competitiewedstrijden voor Feyenoord en scoorde vier keer.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login