Feyenoordinbeeld

WARNER HAHN OP HUURBASIS NAAR EXCELSIOR

on

Warner Hahn speelt de tweede helft van het seizoen voor Excelsior. De 24-jarige doelman wordt door Feyenoord voor een half jaar verhuurd aan de club uit Kralingen. Hahn heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2019.

.

Hahn is weer volledig wedstrijdfit, nadat hij in januari van dit jaar een zware knieblessure opliep. De doelman maakte vorige maand zijn rentree bij Feyenoord 2 en kwam afgelopen dinsdag nog in actie in de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb 2.

.

‘Voor Warner is het belangrijk dat hij na zijn blessure weer aan spelen toekomt op Eredivisieniveau,’ zegt Feyenoords technisch directeur Martin van Geel. ‘Die kans krijgt hij bij Excelsior, nadat hij het afgelopen jaar hard heeft gewerkt om weer wedstrijdfit te worden. Bovendien hebben we met Brad Jones, Pär Hansson, Justin Bijlow en de van een blessure terugkerende Kenneth Vermeer voldoende bezetting voor de tweede seizoenshelft.’

.

Hahn sluit in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft direct aan bij Excelsior, wat betekent dat hij niet meegaat op trainingskamp met Feyenoord naar Marbella.

.

Warner Hahn werd eerder in het seizoen 2014-2015 door Feyenoord verhuurd aan PEC Zwolle. Voor die club speelde hij 32 duels in de Eredivisie. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login