Nieuws

Warm welkom voor Rutten in De Kuip

on

Fred Rutten heeft dinsdag kennisgemaakt met medewerkers van de organisatie van zowel de club als het stadion. Kort nadat Feyenoords hoofdtrainer van komend seizoen in een van de Business Units van De Kuip zijn contract had ondertekend, werd hij door algemeen directeur Eric Gudde rondgeleid over de werkvloer, voor een eerste kennismaking met diverse afdelingen. ‘Ik vind het heel belangrijk om met eigen ogen alvast een kleine indruk te krijgen van de hele organisatie’, sprak Rutten, wiens officiële eerste werkdag staat genoteerd op 25 juni, als de eerste training van het nieuwe seizoen plaatsvindt.
‘Gedurende de afgelopen periode heb ik veel contact gehad met Martin van Geel, terwijl ik ook al met de staf heb gesproken’, vertelde de 51-jarige coach. ‘Maar een voetbalclub is veel méér dan alleen het technische beleid. Ook achter de schermen wordt veel en belangrijk werk verricht. Daarom vind ik het prettig om vandaag alvast op deze wijze kennis te maken met de mensen binnen de organisatie, handen te schudden en elkaar vast even in de ogen te kijken.’

Een van de eerste tussenstops was op de afdeling Service & Tickets, waar de medewerkers verrast opkeken op het moment dat de nieuwe hoofdtrainer zijn hoofd om de deur stak. Al snel werd Rutten door zijn nieuwe collega’s voorzien van een korte uitleg over de werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de kaartverkoop. ‘Zorg maar dat we het flink druk krijgen’, klonk het van achter de burelen, een opmerking die door de coach met een glimlach werd beantwoord.

Even daarna volgde een warme ontmoeting met Gerard Meijer, Feyenoords ambassadeur voor het leven. De voormalig verzorger, die in De Kuip beschikt over een eigen kantoor, voorzag de coach van een korte omhelzing en een stevige handdruk, om hem vervolgens alle succes te wensen voor komend seizoen.

Bron: Feyenoord.nl

20140513-164843.jpg

You must be logged in to post a comment Login