Nieuws

‘Wanneer gaat hij eens een basisplaats krijgen bij Feyenoord, vraag je je dan af’

on

Rob Jacobs heeft geen goed woord over voor Steven Berghuis, die zondagmiddag Luuk de Jong blesseerde. Jacobs was niet blij met het harde spel van de Rotterdammers.

“Je moet toch niet beginnen aan die smerige overtredingen”, zegt de oud-Feyenoorder bij Feyenoord TV. “Je moet vlijmscherp in de duels zijn. Dan is er niets aan de hand. Als er geen bal in de buurt is en je maakt een sliding op de middenlijn, waardoor iemand geblesseerd raakt.. Dat verzin je niet. Daar doe je je eigen ploeg mee tekort. Later trekt hij Hendrix aan z’n arm. Dan krijg je je tweede. Je dupeert je ploeg! Maar het kwam Feyenoord ten goede. Daardoor gingen ze beter spelen.”

Na de rode kaart van Berghuis werd Feyenoord een stuk sterker. Jacobs viel op dat invaller Sofyan Amrabat wederom goed inviel. “Amrabat speelde weer heel goed. Wanneer gaat deze man eens een basisplaats krijgen, vraag je je dan af. Het is onvoorstelbaar”, aldus Jacobs, die betreurt dat Nicolai Jörgensen geblesseerd is. “Wat missen we deze voetballer. Hij scoort en geeft assists. Wát is dat een gemis.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login