Feyenoordinbeeld

Wanhoop bij Fenerbahçefans door valse tickets

on

Fenerbahçefans zijn vanavond slachtoffer geworden van zwarthandel met kaartjes. De Turkse supporters wilden heel graag bij de beslissende confrontatie tussen Feyenoord en Fenerbahçe in de groepsfase van de Europa League zijn en kochten veelvuldig nagemaakte kaartjes, zo bleek bij het service- en ticketpunt bij de Kuip.
.

De zwarthandel zorgde voor dramatische taferelen bij de servicebalie. Fans waren wanhopig, omdat ze het stadion niet binnenkwamen, terwijl ze soms honderden euro’s hadden betaald voor de tickets. 
.

Zo ook vier Fenerbahçefans uit het Duitse Aachen. Ze waren blij toen ze op het plein voor het stadion vier kaarten kochten voor 500 euro. Nu konden ze de Kuip toch nog in. Ze kwamen echter van een koude kermis thuis toen bleek dat de kaarten vals waren. De verkoper had nog wel zijn telefoonnummer achtergelaten, maar nam zijn telefoon niet meer op. 

.

Het is niet bekend hoeveel supporters precies slachtoffer zijn geworden van de handel in valse kaartjes. Rond het stadion waren ook veel Turkse fans zonder kaartje aanwezig. Zij werden met een bus weggebracht. 

.

Waarschuwing

Feyenoord waarschuwde eerder al voor zwarthandel met kaartjes voor de thuiswedstrijd tegen Fenerbahçe in de Europa League. ,,We benadrukken dat het niet is toegestaan om eerder gekochte passe-partouts voor de Europese thuisduels buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen”, maakte Feyenoord toen bekend.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login