Nieuws

Vrouw van Oud-Feyenoorder Thomas Buffel overleden 

on

Stephanie De Buysser is donderdagochtend op 38-jarige leeftijd overleden. Drie jaar geleden werd darmkanker vastgesteld bij de vrouw van Racing Genk-speler Thomas Buffel. “Liefste prinses, we zagen je zo graag”, reageert Buffel.

.
”Ik vecht nog steeds tegen de kanker”, zei Stephanie De Buysser (38) een goeie maand geleden nog. De vrouw van voetballer Thomas Buffel – de twee trouwden in juni 2016 – en de mama van tweeling Maceo en Fausto (3) leed al drie jaar aan darmkanker en had een tumor die uitgezaaid was naar het buikvlies. “We slaan ons er wel doorheen”, zei ze hoopvol.

.

De laatste weken ging het plots veel minder goed met Stephanie. Om bij haar te zijn, liet Thomas Buffel de winterstage van zijn club Racing Genk aan zich voorbijgaan. Hij zat afgelopen dinsdag ook niet in de selectie tegen Kortrijk, maar de supporters pakten er wel uit met een spandoek voor de middenvelder.
.

“Met een droef hart meldt KRC Genk het overlijden van Stephanie De Buysser, echtgenote van Thomas Buffel. Stephanie verloor na drie jaar de strijd tegen een slepende ziekte en stierf in aanwezigheid van haar gezin in het Universitair ziekenhuis van Leuven”, staat te lezen op de website van Racing Genk.

.

Hoopvol gebleven
Ook Thomas Buffel zelf bleef hoopvol tot het laatste moment. “Ik heb de papa van Stephanie, die 11 jaar geleden overleed, beloofd dat ik altijd voor haar zou zorgen. Die belofte heb ik nu uitgesproken voor de hele wereld”, zei hij begin december nog in een interview.

.

Bron: Nieuwsblad.be

Foto’s: Nieuwsblad.be

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login