Nieuws

Vroeg verjaardagscadeau voor Ronald Koeman

on

Ronald Koeman heeft vrijdag een vroeg verjaardagscadeau gekregen van Feyenoord. De trainer, die aanstaande donderdag zijn vijftigste verjaardag viert, kreeg na de ochtendtraining in de trainerskamer het eerste exemplaar van de special van Feyenoord Magazine ‘Ronald Koeman 50 jaar’ overhandigd door hoofdredacteur Raymond Salomon. De bijzondere uitgave is volledig gewijd aan de hoofdtrainer van Feyenoord. Koeman reageerde blij verrast met zijn cadeau: ‘Een heel origineel idee en een geweldige verrassing’, zei hij, voordat hij met een grote glimlach het blad begon door te bladeren. Komende week wordt de special van het clubmagazine verstuurd aan alle leden van Het Legioen.

Buiten zijn medeweten om werkten vele familieleden, vrienden en collega’s van Koeman mee aan de bijzondere uitgave van het clubmagazine. Zo is er een uitgebreid interview te lezen met zijn vrouw Bartina Koeman, terwijl ook zoon Tim en broer Erwin uitgebreid aan het woord komen.

Verder staan vele vrienden en collega’s stil bij de vijftigste verjaardag van Koeman, onder wie Giovanni van Bronckhorst, Frank de Boer, Stefan de Vrij en Jean-Paul van Gastel. Ook de vaste columnisten Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo besteden aandacht aan de vijftigste verjaardag van de trainer. Ronald Koeman zelf werd geïnterviewd voor de rubriek Inkoppers, terwijl de trainer ook de top tien van mooiste momenten uit zijn carrière tot nu toe samenstelde.

De speciale uitgave van Feyenoord Magazine valt komende week op de mat bij alle leden van Het Legioen. Het clubmagazine is daarnaast vanaf komende dinsdag in de winkel verkrijgbaar voor 3,99 euro.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login