Feyenoordinbeeld

Vrije verkoop thuiswedstrijden eerste seizoenshelft start zaterdag

on

Supporters die (een van) de thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft willen bezoeken, kunnen hiervoor vanaf aanstaande zaterdag 9 juli losse kaarten kopen. Die dag eindigt om 9:00 uur de voorrangsperiode voor leden van Het Legioen en begint de vrije verkoop voor de eerste serie thuisduels van Feyenoord in de Eredivisie.De eerste mogelijkheid om de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst tijdens een competitiewedstrijd in De Kuip aan het werk te zien, is op zondag 14 augustus.

Op die dag speelt Feyenoord om 14:30 uur tegen FC Twente. Verder komen onder meer stadgenoten Excelsior en Sparta Rotterdam dit kalenderjaar nog op bezoek in De Kuip. Het laatste thuisduel van de eerste seizoenshelft is het treffen met Vitesse op zaterdag 17 december. Het volledige competitieprogramma vind je hier.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden verloopt enkel via www.feyenoord.nl/ticketshop. Hier zijn ook kaarten te koop voor de openingswedstrijd tegen Valencia, die op zaterdag 23 juli (aftrap 20:00 uur) wordt gespeeld in De Kuip.

.
Kaartverkoop Klassieker

Kaarten voor het thuisduel met Ajax (zondag 23 oktober, 14:30 uur) gaan in een later stadium in de verkoop. Bij de kaartverkoop voor de Klassieker geldt een voorrangsperiode voor Legioen-leden. Wil je ook profiteren van voorrang? Sluit je aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl.

Vraag een seizoenkaart aan!

Wil jij bij iedere thuiswedstrijd verzekerd zijn van je eigen plek in De Kuip? Vraag dan nu een seizoenkaart aan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login