Nieuws

Vrije verkoop: Bestel nu je seizoenkaart!

on

Alle Feyenoord-supporters kunnen vanaf woensdag 1 juli, 18:00 uur een seizoenkaart bestellen. De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes die de afgelopen weken van toepassing was, is daarmee voorbij.

Met een seizoenkaart 2020-2021 steun je de club en ben je verzekerd van je eigen plek in De Kuip. Al ruim 27.000 kameraden verlengden of bestelden de afgelopen weken een seizoenkaart. Feyenoord is zeer dankbaar voor die onvoorwaardelijke trouw.

Ook de spelers waarderen de steun van het legioen enorm. Dit bleek onder meer uit het bezoek dat zij op eigen initiatief brachten aan een aantal supporters, om hen persoonlijk te bedanken en zelfs seizoenkaarten te vergoeden. Bekijk hier de video’s van de diverse bezoekjes van spelers aan supporters.

Voor supporters die vanaf 1 juli, 18:00 uur een seizoenkaart bestellen, is het mogelijk om gespreid te betalen over twee termijnen, d.m.v. automatische incasso. De incassomomenten zijn 31 juli en 31 augustus. Standaard seizoenkaarten zijn beschikbaar vanaf € 272,-, kinderen bestellen een seizoenkaart al vanaf € 117,-.

Alle informatie en de mogelijkheid om direct te bestellen vind je op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login