Nieuws

‘Vrienden van Feyenoord schuiven Eenhoorn naar voren als opvolger De Jong’

on

De positie van Feyenoord-directeur Jan de Jong staat serieus onder druk, schrijft De Telegraaf donderdagochtend. AZ-collega Robert Eenhoorn zou volgens de Vrienden van Feyenoord de meest geschikte opvolger van De Jong zijn.

De raad van commissarissen, onder leiding van Toon van Bodegom en oud-verdediger Sjaak Troost, wil een frisse wind laten in de Kuip. Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam verklaarde onlangs al dat Van Bodegom verantwoordelijk is voor het vroegtijdige afscheid van Martin van Geel. De Jong zou zomaar eens hetzelfde lot kunnen wachten: de Vrienden van Feyenoord zien het meer zitten in Eenhoorn – de voormalig honkbalcoach is geboren in Rotterdam en is origine een Feyenoord-fan – maar moeten afwachten of de RvC hun advies ter harte neemt.

Momenteel heerst er een soort ‘machtsvacuüm’ in Rotterdam-Zuid: niet alleen Van Geel, maar ook trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn vertrek in de zomer al aangekondigd. De nieuwe trainer Jaap Stam moet eerst het seizoen bij PEC Zwolle afmaken, terwijl er voor Van Geel nog geen opvolger is. De Jong ligt wel voor langere tijd vast, maar zijn positie is dus onzeker. ‘De vraag is of De Jong en Van Geel in de huidige situatie nog een uitdaging zien om het seizoen af te maken. Of sterker: of hen de kans wordt gegund het seizoen te voltooien’, analyseert De Telegraaf.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Foto: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login