Nieuws

‘Vraagprijs De Vrij stijgt naar 10 miljoen’

on

Feyenoord heeft na twee sterke WK-optredens van Stefan de Vrij de vraagprijs voor de verdediger opgeschroefd. De Rotterdammers leken eerst nog tevreden te zijn met een transfersom tussen de zeven en acht miljoen euro, maar zouden inmiddels meer dan tien miljoen euro verlangen, zo schrijft het Italiaanse Il Tempo vrijdag.

Vanuit het Zuid-Europese land is er nog altijd interesse van SS Lazio. De Romeinen legden al een eerste bod neer van vijf miljoen euro, maar kregen te horen dat er minstens zeven miljoen euro betaald moest worden. Inmiddels beseft Feyenoord dat de transferwaarde van de verdediger omhoog schiet door sterke optredens op het WK.

Zodoende zouden de Rotterdammers besloten hebben om alle onderhandelingen stop te zetten tot na het WK. Op die wijze hoopt de club dat de interesse voor De Vrij toe zal nemen en de gewenste transfersom van meer dan tien miljoen euro geïnd kan worden. Het contract van de verdediger loopt nog tot medio 2015, waardoor een transfer komende zomer onvermijdelijk lijkt.

Bron: Soccernews.nl

20140620-134043-49243119.jpg

You must be logged in to post a comment Login