Nieuws

‘Vossen wordt gelinkt aan Feyenoord’

on

Volgens Martin van Geel is Bas Dost de ideale opvolger voor Graziano Pellè, maar de onderhandelingen tussen Feyenoord en VfL Wolfsburg lijken niet het gewenste resultaat te gaan opleveren. Van Geel moet daarom op zoek naar alternatieven en in de wandelgangen valt de naam van Jelle Vossen. Analist Aad de Mos ziet een transfer van de Belg naar Rotterdam wel gebeuren.

De 25-jarige Vossen zat niet bij de wedstrijdselectie van Racing Genk voor het duel met KV Mechelen. Volgens technisch directeur Gunther Jacob was de spits op de training geblesseerd geraakt, maar De Mos heeft andere informatie. “Vanuit mijn circuit hoor ik dat Feyenoord wel eens geïnteresseerd zou kunnen zijn in Vossen”, zegt hij tegen de Vlaamse media. “Zij zijn op zoek naar een vervanger voor Graziano Pellè. Het zou me niet verbazen als daar morgen meer nieuws over volgt.”

Vossen staat al zijn gehele loopbaan onder contract bij Genk, dat de spits in het seizoen 2010/11 nog wel verhuurde aan Cercle Brugge. Toen de aanvaller terugkwam van deze verhuurperiode werd hij de eerste spits bij Genk en maakte hij achtereenvolgens 20, 20, 17 en 12 goals in vier seizoenen in de Jupiler Pro League. Vossen aast al een tijdje op een buitenlands avontuur en mogelijk vertrekt hij dus naar de Eredivisie.

Bron: voetbalzone.nl
Bron: HLN.be

20140727-235145-85905244.jpg

You must be logged in to post a comment Login