Nieuws

Vormer: “Wij gaan meedoen om de bovenste plaatsen”

on

In Rotterdam-Zuid is het vertrouwen na de 0-0 tegen FC Twente weer helemaal terug. Na de kansloze 3-0 nederlaag tegen Ajax, bleven de Rotterdammers in de eigen Kuip wel overeind. De Feyenoord-spelers denken in de top van de Eredivisie een beslissende rol te kunnen gaan spelen.

“Alle titelkandidaten zitten na twintig wedstrijden dicht bij elkaar”, constateert Ruud Vormer in gesprek met De Telegraaf. “Maar als ik zie hoe wij tegen de koploper – FC Twente – spelen, dan gaan wij meedoen om de bovenste plekken.”

“In de eerste helft hebben we ze geen kans gegeven”, vervolgt de middenvelder. “Daarna bleef Feyenoord drukken. We begrepen niet hoe de spelers van Twente erin stonden. Het is een heel solide ploeg en door de snelheid van Luc Castaignos en de klasse van Nacer Chadli altijd gevaarlijk. Maar wilde Twente nog wel aanvallen? Het had meer weg van loeren op een countertje.”

Feyenoord staat vijfde, maar heeft maar twee punten minder dan nummer drie Ajax. De achterstand op koploper PSV, dat net als Vitesse nog op bezoek moet komen, bedraagt vijf punten.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login