Nieuws

Vormer: ‘Geniet van elke dag dat ik met voetbal bezig ben’

on

Dat Ruud Vormer helemaal gek is van voetbal, is gezien zijn carrière als profvoetballer niet zo vreemd. Maar de middenvelder is zó dol op het spelletje, dat je hem er zelfs ’s nachts voor wakker kunt maken. Dat vertelt Vormer in de nieuwe editie van de Kameraadjes Krant, die deze week op de mat valt bij alle leden van de Juniorclub. ‘Voetbal is de meest fantastische sport die er is, ik geniet van elke dag dat ik ermee bezig mag zijn’, vertelt hij.

Vormer stapte afgelopen zomer over van Roda JC Kerkrade naar Feyenoord. De transfer was volgens de middenvelder tot dusver een van zijn persoonlijke hoogtepunten in zijn leven. ‘Het is ongelofelijk hoe groot deze club is.’ Het volledige interview met Vormer is te lezen in de nieuwe Kameraadjes Krant, waarin de middenvelder onder meer vertelt over zijn hobby’s naast het voetbal, zijn lastigste tegenstander in het veld en zijn favoriete vakantiebestemming.

Naast het interview met Vormer staat de Kameraadjes Krant weer boordevol leuke verhalen over Feyenoord. Zo lees je alles over Sinterklaasfever, het grote Sinterklaasfeest bij Feyenoord, komt spits Graziano Pellè uitgebreid aan het woord en kun je in de Koeman-quiz je eigen kennis testen over de huidige trainer van Feyenoord.

In aanloop naar de tweede Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen, die aanstaande zondag op het programma staat, is er in de Krant ook een verslag te lezen van de eerste Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen. Mede dankzij de 5-1 overwinning van Feyenoord op N.E.C. was die avond een groot succes. Hopelijk beleven de Kameraadjes die zondag tijdens het duel met Willem II op de tribune zitten, net zo’n geslaagde dag in De Kuip!

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login