Nieuws

Vormer: ‘Dit was hét jaar om kampioen te worden’

on

Feyenoord sluit de competitie de komende weken af met wedstrijden tegen PSV (uit), SC Cambuur (thuis) en AZ (uit). Bepaald geen makkelijk programma, maar de nummer twee van de Eredivisie heeft enige speling. Mocht het lukken om de tweede plek vast te houden, levert Feyenoord een knappe prestatie. Toch vindt Ruud Vormer dat er meer had ingezeten.

Het ziet ernaar uit dat Ajax kampioen wordt en daar baalt Vormer van. “Onze groep baalt nog steeds van een paar duels die we onnodig hebben weggegeven”, geeft de middenvelder toe in gesprek met De Telegraaf. “Dit was hét jaar om kampioen te worden. Als we tweede worden, zijn we hartstikke trots. Daar moeten we ook nog hard voor knokken. Maar dit had een superjaar kunnen zijn.”

Ronald Koeman legt zich er eveneens bij neer dat de tweede plek het maximaal haalbare is, al is de trainer iets positiever na de 2-0 zege op RKC Waalwijk. “We hebben onze doelstelling voor dit seizoen bereikt en daar zijn we blij mee”, zegt Koeman, die daarmee aangeeft dat Feyenoord min of meer zeker is van een plek in de top vier en daarmee Europees voetbal. “We hebben nu nog drie wedstrijden te spelen, waarin we voor het maximaal haalbare zullen gaan en dat is de tweede plaats.”

Bron: Soccernews.nl

20140407-071446.jpg

You must be logged in to post a comment Login