Nieuws

Vormer: ‘De sfeer bij Club Brugge is gemoedelijker dan bij Feyenoord’

on

Club Brugge wist in de laatste dagen van de voorgaande transferperiode Ruud Vormer los te weken bij Feyenoord. De middenvelder voelt zich naar zijn zeggen goed op zijn gemak bij zijn Belgische werkgever waar volgens hem een totaal andere sfeer heerst dan bij clubs als AZ en de voornoemde club uit Rotterdam.

“Ik voel me uitstekend en Brugge is top! Ik heb het gevoel van bij Roda JC terug. De sfeer is gemoedelijk, terwijl het bij AZ en Feyenoord toch harder was. En de resultaten? Ik denk wel dat we als groep tevreden mogen zijn”, aldus de middenvelder tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Vormer had weinig tijd nodig om een beslissing te nemen toen Club Brugge bij hem aanklopte. Eerlijkheidshalve bekende hij wel dat hij op internet wat meer informatie op moest zoeken over de Belgische club. “Al heb ik Club op dat moment in de bus toch eventjes moeten googelen. Ik wist natuurlijk wel dat het een grote club was in België, maar meer ook niet.”

Mensen rondom de oud-Feyenoorder waren ook direct enthousiast toen het aanbod kwam vanuit de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. “Ook mijn familie en mijn vriendin vonden dat ik zo’n kans niet mocht laten schieten. Bovendien kon ook Ryan Donk me een pak leuke dingen vertellen over Club Brugge.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7936.PNG

You must be logged in to post a comment Login