Nieuws

Vormer: ‘Dat ik niet geslaagd ben komt door Clasie’

on

Ruud Vormer kwam met hoge verwachtingen naar Rotterdam. De oud-speler van AZ en Roda JC Kerkrade leek perfect bij Feyenoord te passen, maar het huwelijk strandde jaren sneller dan gehoopt. Twee jaar droeg Vormer het shirt van Feyenoord, alvorens bij vertrok.

In gesprek met het Algemeen Dagblad stelt Vormer, nu speler van Club Brugge, dat het niet is ‘misgegaan’ in Rotterdam, maar dat hij het op basis van kwaliteit af moest leggen tegen Jordy Clasie. “Nou, het is niet misgelopen”, reageert Vormer in de krant op een vraag. “Ik had bij Feyenoord gewoon geen geluk. En daar is maar één reden voor: Jordy Clasie. Als hij er niet was geweest, was het misschien anders gegaan.”

“Toen ik voor Koeman de vaste twaalfde man werd, besloot ik om weg te gaan, hoe fantastisch ik het ook vond om voor Feyenoord te spelen. 50.000 man ‘Ruud, Ruud, Ruud…’ horen schreeuwen als je een vrije trap gaat nemen, dat doet iets met je. Kippenvel. Maar toen ik vorig jaar op maandagavond steeds met de beloften van Feyenoord voor dertig man moest spelen, werd het me te veel. Ik ben geen speler voor de bank”, aldus Vormer in AD Sportwereld.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7936.PNG

You must be logged in to post a comment Login