Nieuws

Voorzitter FSV De Feijenoorder: ‘Het is goed dat Advocaat de boel een beetje op scherp zet’

on

Remco Ravenhorst, de voorzitter van de officiële supportersvereniging van FSV De Feijenoorder zag de teller voor de seizoenkaarten vandaag richting de 17.500 lopen. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Remco zijn mening over het aantal verkochte seizoenkaarten en gaat hij in op de woorden van Dick Advocaat die gisteren liet weten het vreemd te vinden dat de aartsrivaal al bijna het dubbele aantal kaarten verkocht heeft.

Volgens Ravenhorst is het goed dat Dick Advocaat de boel een beetje op scherp zet. “Lekker een beetje prikkelen. Het zal vast ook een positief effect hebben op het aantal door onze club verkochte kaarten, daar ben ik van overtuigd. Aan de andere kant denk ik dat Feyenoord niet teveel met anderen bezig moet zijn. Onze club moet vooral naar zichzelf moet kijken.’’

Op de vraag of Ravenhorst denkt dat het Feyenoord-City project van invloed is op het aantal verkochte seizoenkaarten dat het altijd effect heeft. “Het stadionplan kost veel geld en bij een groep mensen heeft dat de gunfactor weggenomen. Die wachten nu misschien liever nog even af. Of dat er veel zijn, kan ik niet zeggen. Maar het speelt vast en zeker een rol.”

Vorig seizoen verkocht Feyenoord 31.000 seizoenkaarten. De voorzitter van FSV De Feijenoorder hoopt dat Feyenoord dat aantal ook dit jaar gaat evenaren en daarmee onderstreept hij ook de woorden van Dick Advocaat die gisteren zei te rekenen op Het Legioen.

You must be logged in to post a comment Login