Nieuws

Voorverkoop Feyenoord – Fc Zory Luhansk begint morgen

on

De voorverkoop voor de wedstrijd Feyenoord – FC Zorya Luhansk in de play-offs van de Europa League gaat morgen (zaterdag) direct van start. Kaarten zijn die dag vanaf 9.00 uur te koop via TicketBox en Internet voor Legioen Clubkaarthouders en Seizoenkaarthouders.

Seizoenkaarthouders (seizoenkaartaanvragen na 4 augustus 2014 zijn niet meegenomen) kunnen morgen vanaf 09.00 uur tot woensdag 13 augustus 23:59 uur hun eigen seizoenkaartplaats terugkopen. Het terugkopen van een eigen plaats kan alleen via TicketBox en Internet en kan niet telefonisch of in de Fanshops van Feyenoord. Het is belangrijk om te weten dat via Internet de button ‘Eigen plaats’ gebruikt dient te worden (hetzelfde geldt overigens voor de baliebediende bij TicketBox). Meer informatie over de kaartverkoop en de prijzen is te vinden op www.feyenoord.nl/tickets.

Voor seizoenkaarthouders op de invaliden- en begeleidersvakken geldt dat zij niet via TicketBox en Internet kunnen reserveren. Zij dienen telefonisch te reserveren bij Feyenoord Service & Tickets. Telefonisch reserveren kan via 0900-1908 (€ 0,45 p/g) op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De eigen plaats blijft gereserveerd tot woensdag middernacht. Daarna vervalt de garantie op de eigen plaats. De donderdag erna is er de gehele dag geen verkoop, waarna vrijdagochtend 15 augustus om 9.00 uur de reguliere verkoop van start gaat. Voor seizoenkaarthouders die via Internet hun plaats willen terugkopen is het van belang om te weten dat, mocht de reservering niet in één keer lukken, de kans aanwezig is dat het om technische redenen vervolgens de gehele dag niet meer lukt om de eigen plaats terug te kopen. Wacht in zo’n geval even tot de volgende dag, dan moet het probleem verholpen zijn. Uiteraard blijft jouw plaats gereserveerd. Excuses voor het eventuele ongemak.

Plaatsen welke niet worden bezet door Seizoenkaarthouders gaan morgenochtend ook direct in de verkoop voor Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders. Tot woensdag 13 augustus 23.59 geldt er voor Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders een korting van € 5,- per kaart. Vrijdagochtend 15 augustus om 9.00 start vervolgens de vrije verkoop.

Om onze supporters zo goed mogelijk te informeren hebben wij een servicepagina ingericht op www.feyenoord.nl/service. Hier vind je naast antwoorden op veelgestelde vragen ook actuele meldingen. Heb je nu (of in de toekomst) een vraag? Ga dan naar www.feyenoord.nl/service. Vanuit daar kun je ook eenvoudig contact opnemen met Feyenoord Service & Tickets.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7851.PNG

You must be logged in to post a comment Login