Nieuws

Voorrangsperiode Feyenoord – PSV (beker) eindigt vandaag

on

Heb je als seizoenkaarthouder nog niet je eigen plaats teruggekocht voor de bekerwedstrijd tegen PSV? Doe dit uiterlijk vandaag! Seizoenkaarthouders profiteren alleen vandaag (woensdag) nog van voorrang op het terugkopen van hun eigen plaats voor het kwartfinaleduel, dat op woensdag 31 januari om 20:45 uur wordt gespeeld in De Kuip.

Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kunnen per lidmaatschap twee kaarten kopen voor het bekerduel. Voor hen start de kaartverkoop op zaterdag 20 januari om 10:00 uur en deze loopt tot woensdag 24 januari 18:00 uur. Gedurende die periode profiteren Legioen-leden en Kameraadjes evenals seizoenkaarthouders van een vroegboekkorting.

Seizoenkaarthouders kunnen in deze periode per seizoenkaart één kaart bijkopen of twee kaarten kopen wanneer zij hun plaats niet hebben teruggekocht. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Overige supporters

Mochten er na de verkoopperiodes voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten over zijn, dan gaan deze op woensdag 24 januari om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Ook in deze fase kunnen er per supporter twee kaarten gekocht worden. De vroegboekprijs komt in deze fase te vervallen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login