Nieuws

Voorinschrijving boek ‘De Doorbraak’ van start

on

In samenwerking met Feyenoord en Wegener Media brengt Kick Uitgevers aan het eind van dit seizoen het herinneringsboek ‘De Doorbraak’ uit, waarin de voetbaljaargang 2012-2013 van Feyenoord in woord en beeld voorbij komt. De voorinschrijving voor dit herinneringsboek van honderden bladzijden dik is inmiddels gestart. Van iedereen die vóór 20 april bestelt, wordt de naam achterin het boek opgenomen onder de kop ‘Het legioen van Feyenoord’.

Hoe dit opwindende voetbaljaar voor Feyenoord ook eindigt, het seizoen 2012-2013 zal altijd onvergetelijk blijven. Het is het jaar van de definitieve vestiging van Ronald Koeman als topcoach, het jaar waarin Feyenoord hofleverancier werd van het Nederlands elftal en waarin Graziano Pellè de nodige scepsis overwon en zich ontwikkelde tot onmisbaar aanspeelpunt én goalgetter.

‘De Doorbraak’ wordt een groots en meeslepend herinneringsboek over dit bijzondere voetbaljaar, met alle feiten en verhalen op een rij. Van wedstrijd tot wedstrijd, voorzien van honderden foto’s. ‘De Doorbaak’ verschijnt in de vierde week van mei en wordt zonder verzendkosten toegestuurd. Prijs: € 29,90. Kijk voor meer informatie en om het boek direct te bestellen op deze pagina. Vanaf de laatste week van mei is het boek ook verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login