Nieuws

“Voor mijn ontwikkeling zou het mooi zijn als ik in de CL kan spelen”

on

Jean-Paul Boëtius hoopt dat Feyenoord er ondanks zijn afwezigheid in slaagt om zich te kwalificeren voor de Champions League. De jeugdige vleugelaanvaller ging maandag onder het mes vanwege een meniscusblessure en is de komende maanden zoet met zijn revalidatie.

Het EK onder 21 in Israël komt voor Boëtius te vroeg. “Natuurlijk is dat een teleurstelling, maar soms moet je je bij dingen neerleggen”, weet de jongeling. “Mijn gezondheid gaat voor alles. Ik hoop zo snel mogelijk weer terug te zijn, het liefst in de Champions League. De ploeg heeft goed gepresteerd tegen Vitesse, ik ben ervan overtuigd dat we tweede worden. Voor mijn ontwikkeling zou het mooi zijn als ik in de Champions League kan spelen.”

Boëtius stond in 2011 nog acht maanden aan de kant door een kraakbeenblessure in zijn linkerknie. “Maar dat is opgelost”, benadrukt de linksbuiten in gesprek met Voetbal International. “Nu had ik last van mijn rechterknie. Ik weet dus wat revalideren inhoudt en drie maanden is niet te vergelijken vergelijken met acht. Hoe dan ook ga ik hier sterker uit komen.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login