Nieuws

Voor Mathijsen dreigt een anoniem einde in de Kuip

on

Fred Rutten kan morgen in de uitwedstrijd tegen Willem II waarschijnlijk geen beroep doen op de routiniers Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz. Beide verdedigers kampen volgens hem met pijntjes en voor hen dreigt er op deze manier een vervelend einde te komen aan hun verblijf in de Kuip.

Waar Boulahrouz dit seizoen nog regelmatig speeltijd kreeg, is Mathijsen helemaal in de anonimiteit verdwenen. De Brabander begon het seizoen als basiskracht in de eerste vijf wedstrijden. Vervolgens speelde hij bijna een half jaar geleden in de thuiswedstrijd tegen Heracles (2-1) voor het laatst een officiële wedstrijd. In dat duel haakte hij kort na rust geblesseerd af. Sindsdien speelde Mathijsen alleen nog een halve wedstrijd bij de trainingsweek, begin januari in Dubai tegen het Oezbeekse Bunjodkor.

Boulahrouz heeft een kuitblessure. De ex-international kreeg al te horen dat zijn contract niet wordt verlengd. Mathijsen heeft eveneens een aflopende verbintenis. Volgens ’td’ Martin van Geel is er nog geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst.

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login