Nieuws

VOLGEND SEIZOEN RAIL SEATS IN DE KUIP

on

Supporters op de vakken S en X kunnen met ingang van het seizoen 2017-2018 op een veilige manier staand de thuiswedstrijden van Feyenoord bekijken. Komende zomer worden deze vakken op de Gerard Meijer Tribune in De Kuip voorzien van zogenoemde rail seats.
.

Een rail seat is een klapstoel, waarmee aan supporters op een veilige en comfortabele manier een staanplaats kan worden geboden. Bij internationale wedstrijden, waar staanplaatsen niet zijn toegestaan, kunnen de rail seats door het openklappen van het zitgedeelte eenvoudig worden omgebouwd tot zitplaatsen.  

.

Feyenoord heeft besloten tot de invoering van rail seats naar aanleiding van een enquête, die onlangs aan alle seizoenkaarthouders vanaf vijftien jaar oud werd verzonden. De uitkomst van deze enquête, die door meer dan vijfduizend supporters is ingevuld, bevestigde dat een deel van de supporters graag staand de thuiswedstrijden van Feyenoord wil bekijken.

.

Voor de invoering van rail seats hoeven er geen ingrijpende aanpassingen in het stadion te worden gedaan. Had Feyenoord voor reguliere staanplaatsen gekozen, dan had de club – mede vanwege de strikte regelgeving rondom staanplaatsen – wél ingrijpende aanpassingen moeten doen in het stadion. 

.

Feyenoord hoopt met de invoering van rail seats te voorzien in de behoefte van een deel van de supporters. De club is ervan overtuigd dat deze ontwikkeling van positieve invloed is op de wedstrijdbeleving en sfeer in De Kuip. Voor meer informatie en om een goed beeld van de rail seats te krijgen, adviseren wij je om deze video te bekijken.

.

Supporters op de vakken S en X die niet tevreden zijn over de aanpassing kunnen voor volgend seizoen met voorrang verplaatsing aanvragen naar een ander vak. Hierover zijn zij zondag per e-mail geïnformeerd. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login