Nieuws

VOC – Feyenoord gaat toch door

on

Het bestuur is de afgelopen dagen positief verrast door de vele reacties die losgekomen zijn naar aanleiding van het besluit om deze wedstrijd niet te laten spelen op de eigen locatie aan de Hazelaarweg. Het tekent de kracht van de vereniging dat heel veel mensen de moeite hebben genomen om, vaak goed gemotiveerd, uit te leggen waarom de wedstrijd wel op de eigen accommodatie doorgang zou moeten vinden. Dit is reden geweest voor het bestuur om een aantal punten van zorg omtrent de financiën, veiligheid en regulering van de toegang tot het clubhuis nogmaals te bestuderen.

Wij zijn verheugd om u te kunnen meedelen dat een aantal zorgen van ons daarin in de afgelopen dagen zijn weggenomen. We zijn opnieuw in overleg gegaan met de commissie die eerder de haalbaarheid van het evenement onderzocht en deze commissie heeft het bestuur laten weten graag alsnog de schouders te willen zetten onder de organisatie. Ook met Feyenoord en de stichting CAA is contact geweest.

De wedstrijd V.O.C. – Feyenoord kan daarom op 4 juli 2014 aan de Hazelaarweg alsnog doorgang vinden!

De commissie zal enige dagen nodig hebben om met mededelingen over de organisatie en de kaartverkoop te komen. Wij vragen u om uw vragen omtrent de wedstrijd even te bewaren en de commissie de tijd te geven die zij nodig heeft.

Wij rekenen op een groot feest voor de hele vereniging!

Het bestuur

Bron: v-o-c.nl

20140507-230854.jpg

You must be logged in to post a comment Login