Nieuws

Vlaar: ‘Wil erbij zijn op Coolsingel’

on

Als Feyenoord kampioen wordt, wil Ron Vlaar dolgraag bij een eventueel feest op de Coolsingel zijn. De voormalig speler van de Rotterdamse club krijgt pretoogjes als hij praat over een huldiging. ‘Als het schema bij mijn club Aston Villa het toelaat, wil ik dat wel meemaken. Ik ben ook supporter en zou dat geweldig vinden’, aldus Vlaar.
De verdediger maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Aston Villa en bereidt zich nu met het Nederlands elftal voor op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Hij gelooft in een kampioenschap voor Feyenoord. Ron Vlaar: ‘De kans op de landstitel is zeer aanwezig. Dat geloof moet er ook zijn. Een jaar geleden geloofden wij ook enorm in een kampioenschap. Als ik de jongens nu spreek, is dat gevoel er weer. Het gevoel van onoverwinnelijkheid.’

Ondanks dat Vlaar nu in Engeland speelt, volgt hij Feyenoord nog op de voet. ‘Ik probeer altijd voor de televisie te zitten om de wedstrijden te kijken en de manier van spelen ziet er heel goed uit. Daarnaast heb ik nog veel contact met Stefan de Vrij. Ik heb geen spijt van mijn overstap. Het gaat niet om mij, maar om de club Feyenoord. De supporters verdienen een mooi feest’, besluit Ron Vlaar.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login