Nieuws

Vlaar minimaal 3 tot 4 maanden aan de kant 

on

Het herstel van voetballer Ron Vlaar na een meniscusoperatie afgelopen week gaat veel langer duren dan vooraf werd gedacht. De verdediger maakte zondag bekend dat de operatie veel moeizamer is verlopen dan verwacht. ,,In plaats van vier weken zal de revalidatie nu drie tot vier maanden duren”, schrijft de international die zonder club zit.
De lange revalidatie is een klap voor Vlaar maar hij klinkt ook strijdbaar: ,,Ik moest echt een keer slikken, en nog een keer. En nu nog steeds wel eens. Maar ik heb voor hetere vuren gestaan, ik heb vaker met dit bijltje gehakt. Ik weet zeker dat ik ook hier weer uit zal komen. De knop is al om, de blik keihard op vooruit kijken om weer helemaal fit te worden. De herstelcapaciteit van mijn lichaam is heel groot. Dat heb ik bij mijn vorige revalidatie gemerkt en nu weer.”

De 30-jarige oud-Feyenoorder gelooft dat hij terug kan komen op zijn oude niveau. ,,Ik weet zeker dat het goed komt. Ik ga mezelf klaarstomen zodat ik nog minimaal vijf jaar op het hoogste niveau kan acteren. Dus ook met het Nederlands elftal.” 
Hij mist in ieder geval de belangrijke EK-kwalificatieduels van Oranje tegen IJsland, Turkije, Kazachstan en Tsjechië die in september en oktober worden gespeeld.

Vlaar heeft er drie seizoenen opzitten bij Aston Villa en heeft een aanbod om langer in Birmingham te blijven voorlopig afgeslagen, omdat hij een stapje hogerop wil. Hij is transfervrij.

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login