Nieuws

Vlaar in Rome voor onderhandelingen met Lazio

on

Ron Vlaar zorgt mogelijk voor een grote verrassing. De Oranje-international is dinsdagavond op het vliegveld in Rome geland voor gesprekken met SS Lazio.
Vlaar landde dinsdagavond op Fiumicino en is in de auto naar het Stadio Olimpico gestapt. Daar staat een delegatie van Lazio, onder leiding van technisch directeur Igli Tare, hem op te wachten om de gesprekken over een mogelijke deal op te starten.
Wessel Weezenberg, de zaakwaarnemer van Vlaar, zegt dat de twee niet voor niets in Rome zijn. “De kans bestaat dat we gaan tekenen. We gaan het zien”, laat hij weten aan Il Tempo.

Vlaar is transfervrij, nadat zijn contract bij Aston Villa afliep. Een nieuwe Premier League-club leek in de pijplijn te zitten, maar Lazio heeft nu de beste papieren.

In Rome komt Vlaar een goede bekende tegen. In dienst van Feyenoord vormde hij al een duo met Stefan de Vrij. Ook Edson Braafheid en Wesley Hoedt, evenals Vlaar en De Vrij een centrale verdediger, spelen bij de nummer drie van het afgelopen seizoen in de Serie A.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login