Nieuws

Vlaar en El Ahmadi nemen zondag afscheid in De Kuip

on

Ron Vlaar en Karim El Ahmadi zullen aanstaande zondag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade officieel afscheid nemen van Feyenoord. Het tweetal vertrok afgelopen zomer uit De Kuip om hun carrière te vervolgen bij het Engelse Aston Villa. Vlaar kwam in 2006 over van AZ en speelde in totaal zeven seizoenen voor Feyenoord, waarin hij 132 competitieduels speelde. De verdediger, die tijdens de laatste twee seizoenen aanvoerder was, scoorde daarin achtmaal. El Ahmadi kwam tijdens vier seizoenen in De Kuip tot 94 competitieduels, waarin hij vier keer scoorde. Beide spelers kenden een sterk laatste seizoen bij Feyenoord, waarin ze een groot aandeel hadden in de behaalde tweede plaats.

Voor de wedstrijd tegen Roda JC zijn nog kaarten verkrijgbaar, vanaf 22,50 euro per stuk. Voor dit duel geldt geen clubkaartverplichting. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop en om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Bekijk hieronder in de videospeler een reportage van Feyenoord TV over El Ahmadi, waarin de middenvelder aan het woord komt over zijn periode in De Kuip en er een aantal goals van hem in Feyenoord-shirt te zien zijn. Donderdag is op deze site een video met hoogtepunten van Ron Vlaar te zien.

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login