Feyenoordinbeeld

Vitesse trainer kent geen Kuipvrees: ‘Er hangt daar altijd goede sfeer’

on

Leonid Slutskiy maakt zondag voor de eerste keer een wedstrijd in De Kuip mee tegen Feyenoord. De Vitesse-trainer is allerminst bevreesd voor ‘Kuipvrees’.

“Nee, voor mij is dat geen probleem met mijn ervaring. Mijn teams hebben ook in grote stadions gespeeld. Met CSKA speelden we bijvoorbeeld ook in het Luzhniki-stadion, waar altijd 70.000 supporters zitten”, zegt de Rus tegen Omroep Gelderland. “Natuurlijk is De Kuip met 50.000 supporters een grote test, maar het moet ook extra motivatie bieden aan mijn spelers. Ook voor mij hoor, er hangt altijd een goede sfeer. Dus dat wordt een interessant potje.”

Slutsky moet wel puzzelen

Vitesse mist de nodige spelers. “Zeker achterin. Van der Werff is geschorst en Thelanders is lang geblesseerd. We zitten dus krap op die positie, maar dat biedt ook kansen voor jonge spelers als Doekhi.”

Ook Bryan Linssen en Martin Ödegaard verschenen vrijdag niet op de training. “Linssen had al last van zijn enkel en tegen ADO, vorige week, kreeg hij er weer een tik op. Hij was er deze week dus niet op de training, dus hij speelt ook niet. Maar dat is geen excuus voor zondag. Martin Ödegaard heeft zijn vinger gebroken. De kans dat hij speelt is er wel, want hij heeft geen voet of beenblessure. Het is maar zijn hand.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login