Nieuws

Vitesse hengelt ook naar diensten Leerdam

on

Naast PSV en FC Twente heeft nu ook Vitesse interesse in Kelvin Leerdam. De verdediger annex middenvelder wil zijn aflopende contract bij Feyenoord niet verlengen, de Rotterdammers hopen de in de zomer transfervrije jeugdinternational komende winter dan ook te kunnen verkopen.

Officieel mogen geïnteresseerde clubs pas vanaf 1 januari 2013 praten met de 22-jarige Leerdam. Vanaf een half jaar voor afloop van een contract is het toegestaan voor clubs om een gesprek aan te gaan met een speler. Vitesse wil straks een poging wagen om de speler van Jong Oranje naar Arnhem te halen, meldt het Algemeen Dagblad.

Het is niet ondenkbaar dat Vitesse al eerder aanklopt in Rotterdam. De club van trainer Fred Rutten lijkt geen problemen te hebben om de transfersom die Feyenoord in de winter vraagt op tafel te leggen. Leerdam, die tijdens de laatste twee competitiewedstrijden buiten de wedstrijdselectie van trainer Ronald Koeman viel, wil in de winterstop echter alleen vertrekken als de juiste club komt. Mocht dat niet het geval zijn, wacht hij tot de zomer en loopt hij transfervrij de deur uit.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login