Nieuws

Vitesse heeft interesse in Michiel Kramer

on

In de zoektocht naar een opvolger voor Ricky van Wolfswinkel heeft Vitesse het oog laten vallen op Michiel Kramer. De reservespits van Feyenoord staat op de nominatie om de naar FC Basel vertrokken aanvaller op te volgen in Arnhem..

Dat meldt De Gelderlander. Kramer kan door Vitesse uit zijn lijden worden verlost, maar heeft concurrentie van meerdere spelers. Zo is de club ook geïnteresseerd in Luc Castaignos (Sporting Portugal), Samuel Armenteros (Heracles Almelo) en Lars Veldwijk (Aalesunds FK). De namen van Castaignos en Armenteros vielen in een eerder stadium al, maar de club heeft moeite om aan de vraagprijzen van hun clubs te voldoen.

.

Bij Vitesse kan Kramer zijn carrière nieuw leven inblazen. De boomlange spits zat door de komst van Nicolai Jörgensen het hele seizoen op de bank bij Feyenoord. Een seizoen eerder deed hij Colin Kazim-Richards vrij snel vergeten, nadat hij overkwam van ADO Den Haag. Het afgelopen seizoen kwam Kramer tot 322 speelminuten in de Eredivisie.

.

Een transfer naar Vitesse zou voor Kramer een hereniging met trainer Henk Fraser betekenen. De twee werkten bij ADO Den Haag al samen en kwamen meermaals met elkaar in aanvaring. Zo vond Fraser onder meer dat Kramer meer energie in zijn spel moest leggen. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login