Nieuws

Vitesse en Feyenoord steggelen over Vejinovic

on

Het is ons inmiddels alleszins duidelijk dat Feyenoord met ingang van volgend seizoen wil beschikken over de diensten van Marko Vejinovic, de Nederlands-Servische middenvelder. Daarbij kunnen we nu melden dat speler en club eruit zijn, maar dat Feyenoord en Vitesse nog altijd steggelen over de voorwaarden voor de transfer.

Dat is in ieder geval wat Mikos Gouka, een journalist van het Algemeen Dagblad, weet te melden via Twitter. Hij schrijft: “… En wat betreft Vejinovic, ze praten. De speler zelf is al akkoord met Feyenoord, maar de clubs zijn er nog niet uit. Het kan nog wel even gaan duren.”
De fans van Feyenoord hoeven dus niet binnen afzienbare tijd witte rook boven De Kuip te verwachten. Het is overigens niet voor het eerst dat we horen dat Vejinovic al rond is met de beleidsbepalers van Feyenoord, eerder wist het medium Voetbal International namelijk precies datzelfde al te melden.

Feyenoord zou Vejinovic zien als de opvolger van Jordy Clasie, maar ook als die laatstgenoemde niet vertrekt uit Rotterdam moet de Vitesse-middenvelder aangetrokken worden. Bij Feyenoord zou men er namelijk van overtuigd zijn dat Vejinovic op meerdere posities goed uit de voeten kan, en beide spelers zouden dus ook samen kunnen spelen.
Bron: Soccernews.nl

Bron: ProShots.nl

  

You must be logged in to post a comment Login