Nieuws

Vilhena ziet ongelijke strijd die hij niet kan winnen

on

Tonny Vilhena heeft het volgens Voetbal International wel gezien bij Feyenoord. De middenvelder is zijn basisplaats kwijt en wil liever vandaag dan morgen vertrekken.

Het gerucht dat de 20-jarige speler wil vertrekken bij de Rotterdammers, is volgens Voetbal International niet onjuist. Het meldt dat Vilhena zich niet gesteund voelt door coach Fred Rutten en technisch directeur Martin van Geel en al sinds eind vorig jaar weg wil. De spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen, was de wedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda. Feyenoord won met 0-1, maar Vilhena kwam niet aan spelen toe. Wel mocht hij van Rutten een tijd warmlopen.

Tijdens het verloren uitduel met PSV (4-3) kreeg Vilhena ook al een mentale tik. Middenvelder Jens Toornstra, die dit seizoen als rechtsbuiten staat geposteerd, had last van een hamstringblessure. Vilhena dacht een kans te krijgen, maar zag tot zijn verbazing dat rechtsback Luke Wilkshire ineens naar voren werd gedirigeerd.

Vilhena debuteerde al op jonge leeftijd voor Feyenoord en leek op weg een steunpilaar te worden bij de Rotterdammers, maar niets is minder waar. Door de komst van Karim EL Ahmadi en Jens Toornstra raakte hij plotseling buiten beeld. Volgens VI ziet de middenvelder vooral een ongelijke strijd die hij niet kan winnen. Het contract van Vilhena loopt nog anderhalf jaar door.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7937.PNG

You must be logged in to post a comment Login