Nieuws

Vilhena wil zijn contract echt niet verlengen en wil transfervrij weg 

on

Het is nog maar de vraag of Tonny Vilhena na de zomer nog op de loonlijst van Feyenoord staat. De middenvelder heeft nog maar een contract voor minder dan een jaar en werd, volgens het Algemeen Dagblad, ook tijdens het trainingskamp in Oostenrijk gepolst door technisch directeur Martin van Geel inzake een eventuele nieuwe overeenkomst.
Vilhena liet weten dat er niet te praten valt over een langere samenwerking. Het dagblad stelt dat de middenvelder het idee heeft dat er bij Feyenoord geen grenzeloos vertrouwen meer in hem is, ook al is Fred Rutten door Giovanni van Bronckhorst vervangen. Het feit dat zijn moeder ernstig ziek is, maakt dat de middenvelder niet zit te wachten op een zomerse transfer.
Feyenoord staat daar, volgens het dagblad, na de nieuwe weigering anders in. Van Bronckhorst, die in principe nog ruim in zijn middenvelders zit, heeft dagelijks contact met Van Geel over het aan- en verkoopbeleid. “Op dit moment heb ik volop keuze op het middenveld. Dat zorgt voor dynamiek”, zo stelt de oefenmeester van de Rotterdamse club. “Maar het is half juli, we hebben nog zes weken voor we zien welke middenvelders ik daadwerkelijk tot mijn beschikking heb.”

Bron: voetbalzone.nl

  

You must be logged in to post a comment Login