Nieuws

Vilhena wil nog steeds weg, vader en management willen dat Tonny blijft

on

De kans op een vertrek van Tonny Vilhena bij Feyenoord is nog altijd groot. De middenvelder voelt geen enkel vertrouwen van Fred Rutten en wil zo snel mogelijk weg, ondanks dat zijn zaakwaarnemer en vader hem anders adviseren.

Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International snapt wel dat Vilhena wil vertrekken. “Hij heeft ondertussen 77 wedstrijden voor Feyenoord 1 gespeeld. Dan ben je misschien in leeftijd jong, maar als speler niet meer. Voor Vilhena bestond er afgelopen zomer veel interesse van buitenlandse clubs. Die heeft hij allemaal afgewezen voor Feyenoord. Dan haalt de club El Ahmadi en Toornstra en blijft Clasie. Vilhena zegt dan: de club heeft grote plannen met mij, zo zeiden ze in de gesprekken, waarom haal je dan opeens middenvelders?”

“Of hij deze maand vertrek? Ja, dat is wel wat hij wil. Zijn management en zijn vader willen het liefst dat hij bij Feyenoord blijft, maar ik verwacht nog steeds dat hij zal gaan. Het wordt wel lastig, want hij heeft nog een doorlopend contract en als Feyenoord zegt dat hij niet mag… Dus of het er van komt, ik schat de kans fifity-fifty in”, besluit de journalist.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7937.PNG

You must be logged in to post a comment Login