Nieuws

AD: ‘Vilhena wil niet naar Sampdoria’

on

Sampdoria is bereid om twee miljoen euro over te maken naar Rotterdam om Tonny Vilhena weg te halen bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel is al lang en breed akkoord met de Italiaanse club. Toch is een transfer nog heel ver weg want de speler zelf ziet de stap naar de Serie A simpelweg niet zitten.
De druk op Tonny Vilhena zal de laatste dagen van augustus enorm worden opgevoerd. Vrijwel alle partijen in zijn omgeving sturen aan op een vertrek naar Sampdoria, waar een vijfjarig contract op hem ligt te wachten. Feyenoord hoopt op deze manier nog iets te verdienen aan de jeugdspeler. Sampdoria wil Vilhena als opvolger van Roberto Soriano, die de club zal verlaten.   
Maar de 20-jarige Maassluizer is toch echt degene die de knoop moet doorhakken. Gisteren liet Van Geel de speler weten dat Sampdoria en Feyenoord een akkoord hadden bereikt. Het antwoord van de familie Vilhena kwam bij de technisch directeur aan als een mokerslag. ,,Ik wil niet naar Italië,” liet Vilhena weten.   
De speler neemt dat besluit op meerdere gronden. Allereerst ziet hij een vertrek bij zijn familie, waar zijn moeder Jeanette al een tijdje een gevecht voert tegen een ziekte, op dit moment niet zitten. Maar de eerste maanden van het seizoen hebben hem ook het vertrouwen gegeven dat hij nog een rol van betekenis kan spelen bij de club waar hij al als 6-jarige binnenkwam. Vilhena is in topvorm, scoorde al een belangrijke treffer tegen FC Utrecht en maakt ook wekelijks in Jong Feyenoord zijn doelpunten. Hij voelt dat hij met Feyenoord een gooi kan doen naar de landstitel.

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login