Nieuws

Vilhena: ‘Praten heeft geen zin meer’

on

In navolging van Jean-Paul Boëtius lijkt ook Tonny Vilhena bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord. De twintigjarige middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een transfer.

Dat meldt Voetbal International. Vilhena heeft aan Feyenoord laten weten dat praten geen zin meer heeft. De Rotterdammers wilden het contract van de middenvelder, die nog een jaar vastligt in De Kuip, verlengen. Dat zit er dus niet in door de weigering van Vilhena.

De situatie toont veel gelijkenissen met die van Boëtius. De twee talenten voelen te weinig vertrouwen van de clubleiding. Vilhena weet zelf ook dat hij niet het beste seizoen in zijn loopbaan heeft gespeeld, maar kijkt niettemin uit naar een nieuwe uitdaging in het buitenland.

Het weekblad schrijft dat die snel zal komen. Vooral vanuit Engeland is er veel belangstelling voor de middenvelder, die een winterse transfer naar Southampton in rook op zag gaan. Het is niet bekend hoeveel geld Feyenoord voor Vilhena wil hebben. In de winter werd gesproken over drie miljoen euro.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login